Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Development Manager Vlaanderen (m/v)

Het Federaal Werk De Vrienden der Blinden en Slechtzienden vzw
 
       zoekt, voor snelle indiensttreding,

een Development Manager Vlaanderen (m/v)

Wie zijn wij?

Onze vzw is zowel in Wallonië (Bergen) als in Vlaanderen gevestigd (exploitatiezetel in Koksijde). Ons maatschappelijk doel bestaat erin in de ruimst mogelijke zin bij te dragen aan het welzijn van mensen met een visuele handicap, zowel blinden als slechtzienden.

Steunend op onze ervaring en onze erkende deskundigheden en gedreven door onze overtuiging om diensten en infrastructuren van de hoogste kwaliteit aan te bieden, ontwikkelt het Oeuvre fédérale Les Amis des Aveugles et Malvoyants / Federaal Werk De Vrienden der Blinden en Slechtzienden een geïntegreerd aanbod van therapie- en begeleidingsdiensten dat uniek is in België.

Ons team van ongeveer 200 medewerkers en onze talrijke vrijwilligers staan nagenoeg 3.500 personen van alle leeftijden bij.

Welke acties ondernemen wij?

Iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, die met een acuut visueel gebrek of met blindheid te maken heeft, vindt hier een antwoord op zijn of haar specifieke noden. Dit gediversifieerd aanbod uit zich in de complementariteit van de verschillende Afdelingen: Sociale en Begeleidingsdiensten, een Revalidatiecentrum, Opleidingscentra voor geleidehonden (Bergen, Koksijde), een Beschutte Werkplaats, een Brailletranscriptiecentrum en een Woondienst voor volwassenen.

De vzw heeft eveneens aandacht voor een verbetering van de “Levenskwaliteit” van haar begunstigden en organiseert daartoe talrijke culturele, sport- en ontspanningsactiviteiten. Daarnaast is ze ook vermaard voor haar deskundigheid op het gebied van audiobeschrijving, waardoor de toegang tot de Franstalige en de Nederlandstalige cultuur wordt vergemakkelijkt.

Wat is onze gezamenlijke uitdaging?

Na een aanvankelijke opleiding in Bergen, zult u verantwoordelijk zijn voor het opzetten van een concrete denkoefening over onze huidige en toekomstige activiteiten in Vlaanderen: Waaraan moet de voorkeur worden gegeven? Hoe moet te werk worden gegaan?
Onze uitdaging bestaat erin samen te werken om ons dienstenaanbod en onze individuele begeleidingen in Vlaanderen verder uit te bouwen.
Tegenwoordig zijn wij in het Vlaamse landsgedeelte vooral gekend voor het uitstekende werk van ons Opleidingscentrum voor geleidehonden.
Het door u voorgestelde uitbreidingsplan van onze activiteiten in Vlaanderen zal gebaseerd zijn op partnerschappen en/of de interne ontwikkeling van activiteiten.

Welk profiel zoeken wij (m/v)?

U bent dynamisch en creatief, in het bezit van een Masterdiploma, perfect tweetalig (NL-F) en hebt een goede kennis van het Engels.

U hebt een analytische geest en werkt even goed zelfstandig als in teamverband. U verwezenlijkt ambitieuze doelstellingen en leeft strakke termijnen na. U bent in staat om op basis van gekregen strategische richtlijnen een coherent, concreet en meetbaar actieplan uit te werken en door te voeren.

Hebt u interesse?

Wenst u deel te nemen aan sociale projecten?
Bent u een ontwikkelaar?
Voelt u zich in staat om ons ambitieus project tot een goed einde te brengen?

Stuur dan uw curriculum vitae samen met een motivatiebrief

  • hetzij per post naar:

ASBL « Œuvre Fédérale Les Amis des Aveugles et Malvoyants »
A l’attention de Pierre Poivre
Directeur des Ressources Humaines
Rue de la Barrière 37
B-7011 Ghlin (Mons)

 

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :Copyright en privacy | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2018 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb